Elindult a design START mentorprogram


Elstartol a 2021-es design START program, melyre február 11. éjfélig várja a Magyar Divat és Design Ügynökség a fiatal designmárkák jelentkezését.


A Magyar Divat & Design Ügynökség idén immáron harmadjára hirdeti meg a feltörekvő magyar designerek számára a design START mentorprogramot, mellyel célja a hazai stabilitás elősegítése és a márkák támogatása szakmai sikereik elérésében. A képzés egy három lépcsős programból épül fel, mely egy 6 modulból álló workshop- és előadás-sorozatot, egy hazai gyárnál teljesített gyakornoki programot és legalább egy külföldi szakmai utat kínál a formatervezőknek. A mentorprogramban résztvevő előadói és mentori kör neves iparági szereplőkből és kiemelkedő életúttal rendelkező szakemberekből áll, akik tudásuk mellett saját tapasztalataik átadásával is segítik a magyar márkák fejlődését.

Pályázz, hogy fejlődj!

A benyújtott pályaművekből szakmai zsűri által kerülnek kiválasztásra azok a jelentkezők, akik egy nyolc hónapos átfogó képzésen vehetnek részt. Ezalatt az idő alatt olyan témákkal foglalkoznak majd, melyek elengedhetetlenek az adott márka fejlődéséhez, mint például az üzleti tervezés, a finanszírozás, a kommunikáció alapjai, a marketing és digitális technológia, a márkaépítés és a designkommunikáció, valamint jogi témakörök.

// /

A pályázat benyújtási határideje: 2021.02.11. éjfél

A pályázattal kapcsolatos információk és formanyomtatványok az alábbi linken találhatóak: https://hfda.hu/hu/cikkek/palyazati-felhivas-feltorekv-designmarkak-szamara-2158

Szerző: designisso