Rólunk


A Designisso (DIS) a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem közössége által szerkesztett és működtetett online magazin.

A Designisso szerint a design műfaji és szakmai területeken átívelő fogalom, amin keresztül párbeszédbe léphetnek egymással a kultúra legkülönbözőbb elemei, az épített környezettől a digitális bitfolyamokig.

Szerkesztőség

A magazin szerkesztőségét a MOME hallgatói és a mindenkori főszerkesztő(k) alkotják. A DIS működését támogató újságírás kurzus vezetését Schneider Ákos és Sipos Máté látják el. Szerkesztő-újságíróként Balkó Dorottya vesz részt a szerkesztőségi munkában.

A szerkesztőség elérhetősége: szerkesztoseg@mome.hu

Korábbi tevékenységükért köszönettel tartozunk a DIS első főszerkesztőjének, Kovács Dánielnek és Petri Zsoltnak, a MOME Projekt- és Fejlesztési Iroda igazgatójának. Továbbá köszönjük Vári János Hunor közreműködését, aki a DIS első arculatát és honlapját tervezte.

Az oldalon megjelenő szövegek minden esetben független, szerzői hangot közvetítenek, nem feltétlenül vágnak egybe a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem álláspontjával.

Arculat és webdesign

A DIS a WordPress motorját használja. A magazin jelenlegi arculatát Császár Adrienn tervezte. A honlap fejlesztője Gyetvai Péter. A szövegekhez Katyi Ádám Westeinde fontját és a szabad licenszű Butler betűtípust használjuk.

Felelős kiadó

Fülöp József, DLA, rektor, Moholy-Nagy Művészeti Egyetem