Manage [it] Yourself – EXTRA. Fókuszban a designmenedzsment


Manage [it] yourself logoMire való a design- és művészetmenedzsment? Hogyan dolgozik együtt egy tervező/alkotó és egy menedzser? Milyen a DMM képzés a MOME-n? Hogyan zajlik a felvételi? Ilyen és hasonló kérdésekre kíváncsiak az est szervezői.

Meghívott vendégeik az AGNESKOVACS-tól Kovács Ágnes designer és creative managere Köller Dalma, akik arról fognak mesélni, hogy miért és hogyan tud együttműködni egy tervező és egy menedzser. Az est másik vendége Béli Ádám producer, másodéves MOME DMM hallgató, akit arról fognak kérdezni milyennek látja a MOME képzését. Valamint a szervezők arra is kíváncsiak, hogy szerinte miért jelentkezik olyan kevés fiú a szakra, annak ellenére, hogy rendkívül nagy szükség lenne rájuk is ezen a területen. Az est moderátorának Korn Anitát kérték fel, jelenleg televíziós szerkesztőként dolgozik, valamint foglalkozik a gasztronómia és a design kapcsolatával is. Anita szintén a MOME DMM hallgatója, aki a friss felvételis élményeiről és a szakról fog mesélni a beszélgetés vezetése mellett.

Mivel közeledik a felvételi jelentkezés benyújtásának határideje a Manage [it] Yourself szervezői egy kis segítséget szeretnének nyújtani azoknak, akik érdeklődnek a MOME Design- és művészetmenedzsment MA képzés iránt. Ezenkívül sok szeretettel várják a tervezőket és a szak/szakma iránt érdeklődőket is, akik szeretnének többet megtudni, arról hogy milyen lehetőségek rejlenek a tervező-menedzser együttműködésben, miért van szüksége egy (kezdő) design/művészeti vállalkozásnak menedzserre, mik a feladatai, milyen skillek kellenek hozzá.

A Manage [it] Yourself – EXTRA ezúttal a MONO art & design-ban kerül megrendezésre, a hazai design élet egyik központjában, ahol a magyar designerek termékeinek színes palettájával találkozhatunk. Rendszeresen rendeznek kiállításokat és különböző művészethez, designhoz köthető eseményeket. Szimbolikus helyszínként választották a szervezők a MONO-t, hogy felhívják a figyelmet a design és a menedzsment kapcsolatának fontosságára.

Helyszín: MONO art & design, Kossuth Lajos utca 12.
Időpont: Február 11. Csütörtök, 19:00

A Facebook eseményük itt érhető el.

extra_cover