Idén is lesz közösségi reggeli a Bánkitó Fesztiválon!


Kép1w

A Bánkitó Fesztivál tavalyi művészeti installációs pályázatára készült közösségi reggeliző sikerére tekintettel, az idén már közvetlen meghívást kapott az Moholy-Nagy Művészeti Egyetem a fesztivál szervezőitől.

Közösségi reggeli by MOME néven zajlik majd az esemény, és a nyári ízeken, ételeken és frissítőkön kívül művészeti- és designkiadványok is várják majd a reggelizőket. A projekt szervezőcsapata nem változott, így továbbra is a design- és művészetelmélet szakos hallgatók vannak túlsúlyban, ami rendhagyó az egyetem gyakorlati végkimenetelű projektjei között.

Kép3w Kép2w

Múlt évben problémát jelentett a helyszín árnyékolása, ezt idén új, mobilis paravánok használatával oldja meg a csapat. Sok építőanyagot és használati tárgyat is hasznosítani tudnak tavalyról, a szervezés kapcsán pedig építhetnek eddigi tapasztalataikra.

 

Kép6w_k

A Bánkitó Fesztivál fókuszában 2016-ban a határ fogalma áll, amire így vagy úgy az összes program reflektál majd. Ahogy a fesztivál szervezői ígérik, mindenkinek, aki képbe akar kerülni a hazai progresszív kulturális élet szereplőivel egy helyen, annak itt könnyű dolga lesz!

// /

BÁNKITÓ FESZTIVÁL 2016.07.13-16.
www.bankitofesztival.hu
Közösségi reggeli EVENT

bankito_compo