Örökéletű napszemüvegek parafából


Moonshades-Cork-Sunglasses-07

A Moonshades tervezői kedvenc napszemüvegformáink 2.0-ás verzióit hozzák létre. Kulcsszó: a parafa! Megyery Gábor designer elmondása szerint az ötlet egy MOME-s tervezés nyomán született, és mostanra szériaérett gyártástechnológiáig jutott a projekt.

A parafa hétköznapi, könnyű, természetes, és flexibilis anyag, aminek köszönhetően a szemüvegek ergonómiailag jól illeszkednek a felhasználók fejformájához, és nemcsak kényelemérzetet biztosítanak, de extrém helyzetekben is kiállják a próbát.

Moonshades-Cork-Sunglasses-03

A Moonshades kampánya nem véletlenül célozza a kalandorokat, fesztiválozókat, a szörfösöket és sziklamászókat. A kézzel készült parafa-szemüvegek majdnem kétszer olyan könnyűek, mint műanyag vetélytársaik, ezért, ha úszás közben elhagynánk őket, nem süllyednek víz alá. Ruganyosságuk miatt pedig akár rájuk is ülhetünk.

Moonshades-Cork-Sunglasses-02

A csapat élethosszig tartó garanciát vállal a termékére, és négy kivitelben, négy különböző színű lencsével dobná piacra a szemüvegeket. Már csak az előszéria legyártásához szükséges összeg hiányzik, ezt szeretnék egy Indiegogo kampánnyal biztosítani.

Moonshades-Cork-Sunglasses-01

Moonshades-8

// /

MOONSHADES.COMINDIEGOGO / FACEBOOK / INSTAGRAM