Új évaddal jelentkezik a Manage [it] Yourself!


A MOME design-és művészetmenedzsment hallgatói által szervezett tematikus rendezvénysorozat november 3-i évadnyitó estjén ezúttal a DIVAT lesz a középpontban.

Az idei szezon első rendezvényének vendégei a már nemzetközi sikereket is magának tudható, Tomcsanyi márka alapítója, Tomcsányi Dóri, illetve a feltörekvő Noen Design képviseletében, Bráz Noémi lesznek. Harmadik vendégünk Kiss Gábor tervező, GaborKiss Handmade táskáinak megálmodója. Az est moderátora Korn Anita, a MOME Design-és művészetmenedzsment végzős hallgatója, aki jelenleg televíziós szerkesztőként is dolgozik.

man1

Vajon szüksége van egy márkának menedzserre? Milyen feladatokban lehet egy divatcégnek segítségére? Mit jelent egy feltörekvő és egy már sikeres márka számára a PR, branding, kommunikáció, sales és projektmenedzsment? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre fogják keresni a választ az est szervezői.

Az est egyik fő témájaként a tervezők a márkaépítés és a saját márka lehetőségeit fogják körüljárni. A rendezvény során lesz szó még az önmenedzselés előnyeiről és hátrányairól, valamint arról, mit jelent ma Magyarországon designerként dolgozni. A szervezők leginkább arra kíváncsiak, milyen tanulságokkal jár belevágni egy saját márka létrehozásába, és hogyan lehet érvényesülni a hazai és nemzetközi piacon.

A Manage [it] Yourself egy tematikus rendezvénysorozat a MOME design- és művészetmenedzsment mesterképzési szak szervezésében. A név a művészeti szféra egy aktuális folyamatára mutat rá; az eddig többnyire önmenedzselést végző hazai designerek kezdik felismerni, hogy szakemberre van szükségük a szakmai minőség és a jól szervezett, finanszírozható működés biztosítására. Az együttműködés mibenlétét szeretnék feltérképezni, kíváncsiak arra, hogy milyen feladatokban igénylik/igényelnék menedzser segítségét a meghívott előadók. Minden alkalommal új tematikával jelentkeznek, amely módot ad, hogy bemutassák a menedzsment lehetőségeit a design különböző területein.

 // /

Időpont: 2016. November 3. | Helyszín: Anker’t, Paulay Ede utca 33.

FACEBOOK EVENT | MOME Design- és művészetmenedzsment 

forrás: sajtóközlemény