„A KELE takarói alatt szeretve érzed magadat” – Pásztor Turák Réka és Horváth Bernadett mini projektje


Néhány hete a KELE Clothing és a MONO art & design közösségi oldalain bájos fotókra figyelhettek fel a szemfülesek. A meghitt képsorozaton otthonosságot sugalló környezetben színes plédekbe burkolózott párokat kapott lencsevégre Horváth Nadi. A fotók hiteles, átütő ereje pedig nem véletlen, hiszen a képekhez maga a fotós, az ötletgazda Pásztor Turák Réka és barátaik álltak modellt.

A ’You are loved’ kreatív kampány a KELE frissen érkezett takarókollekcióját látva pattant ki a lányok fejéből: szerették volna megmutatni a világnak a pihe-puha gyapjúplédeket, valamint a közelgő szerelmesek napja alkalmából az ünnephez illő tartalmat készíteni. Összeszokott alkotópáros révén (többek között hozzájuk köthető a MONO meets the artist mini dokumentumfilm megalkotása – szerk.) gördülékenyen zajlott a közös munka. A felvételek a DekoRatio Branding & Design Studio fotóstúdiójában születtek, melynek tágas, világos tere, fa padlóburkolata, hófehér falai és cserépkályhája mind-mind hozzájárultak a képekből áradó bensőséges hangulathoz. A fotósorozat eszünkbe juttathatja az együtt ébredések örömét, zimankós téli reggeleken a meleg takaró alá menekvés érzését, vagy egyszerűen csak egy kellemes, napsütéses délutáni pihenés emlékét.

Az új kollekció a KELE Clothing alapítójának, Kele Ildikónak környezettudatos gondolkodásmódját tükrözi, hiszen a takarók egy az egyben a korábbi kollekciókból megmaradt fonalak felhasználásával készültek. Külön öröm, hogy a plédek nemcsak a készlet erejéig elérhetőek, hanem ezentúl állandó szereplői lesznek a márka kínálatának.

Ahogyan egy korábbi interjúban már szó esett róla, a cél, hogy a KELE termékek az egyszerű használati cikk skatulyáján túllépve érzelmeket keltsenek az emberekben, viselésük, használatuk életörömöt, egyfajta életérzést közvetítsen. Ez az attitűd sugárzik a ’You are loved’ képkockáiból is.

// / 

Dekovics Dóra írása