Természet és minimalizmus – ZSOFIHIDASI LINES kollekciója


A ZSOFIHIDASI márka 2014-ben alakult, kollekcióira a szezonalitás helyett a koncepcionalitás jellemző. Minden egyes kollekció alapját egy-egy textiltechnika alkotja, ez a technika jelenik meg egyéni átírással a termékekben.

A LINES táskakollekciónkban a természetben fellelhető hullámos, organikus formák letisztult, minimalista vonalvezetéssel jelennek meg. A nyári vízpart színei, a hullámok játéka és fodrozódása mellett a szövés technikája inspirálta a kollekciót.  A legfinomabb juh nappa és marhabőrből készült pénztárcák és válltáskák hangsúlyos részein a szövés és bújtatás technikájával létrehozott plasztikus felületek, rétegek lágy íveket rajzolnak ki. Az AZURE válltáska különlegessége, hogy a táska formája is a bújtatás technikájával jött létre.

Az időtálló, minőségi anyagokból megalkotott kiegészítők dinamikáját, a tervező, Hidasi Zsófi innovatív technikák, és új megoldások iránti elkötelezettsége adja. A tervező kihasználva a felületekkel való kombinálhatóság lehetőségeit, egyszerre ragadja meg a víz nyugalmát és mozgalmasságát. A  kollekció minden egyes darabjában lakozik egy kis költőiség, viszont pont annyi, amennyi különlegessé teszi a mindennapi használatra szánt tárgyakat.

GALÉRIA

// / 

A ZSOFIHIDASI stúdió havonta látogatható eseménnyel várja a márka iránt érdeklődőket.

Fotók: Had Zita, Kárász Karolina

Forrás: sajtóközlemény