Manage [it] Yourself – Fotó


2017. november 16-án újabb esttel jelentkezik a MOME design- és művészetmenedzsment szakos hallgatói által szervezett tematikus rendezvénysorozat. Az esemény témája ezúttal a fotó lesz, amelyhez kapcsolódóan Gőbölyös Luca, Bartha Máté és Kudász Gábor Arion szerepel a meghívottak között.

Vendégeink segítségével körbejárjuk a fotós szakma rejtelmeit és lehetőségeit itthon és a nagyvilágban egyaránt. Az est moderátora Horváth Georgina, a szak végzős hallgatója lesz.

Gőbölyös Luca (lucagobolyos.com)
2005-ben végezte el a MOME fotográfia szakán a DLA képzést. Számos díjban részesült: többek közt kétszeres Pécsi József ösztöndíjas, 2007-ben Balogh Rudolf díjat nyert, 2008-ban az Antenna Hungaria Verseny közönségdíjasa volt. Jelenleg a METU Művészeti Intézetének főiskolai docense.

Bartha Máté (www.barthamate.com)
2011-ben diplomázott a MOME fotográfia szakán, azóta fotográfusként és filmkészítőként dolgozik. 2017-ben a Robert Capa Magyar Fotográfiai Nagydíj ösztöndíjasa lett Kontakt című munkájával. Jelenleg az SZFE dokumentumfilm-rendező szak hallgatója.

Kudász Gábor Arion (www.arionkudasz.com)
2010-ben szerzett DLA diplomát a MOME fotográfia szakán. 2013 óta a MOME fotográfia MA képzésének vezetője. Háromszor volt Pécsi József ösztöndíjas, 2010-ben megkapta a Magyar Köztársaság Márciusi Ifjak Díját, illetve Balogh Rudolf díjban is részesült (2013).

// /

Időpont: 2017. november 16. csütörtök, 19.00
Helyszín: MOME Z, 1111 Bertalan Lajos utca 2.

Facebook-esemény | MOME design- és művészetmenedzsment Facebook-oldal

forrás: sajtóközlemény