Manage [it] Yourself – Team


2018. március 23-án a MOME INTRO programsorozatán belül rendezzük meg a következő Manage [it] Yourself eseményt. Vendégeink lesznek a HARI kortárs művészeti brunchot szervező Fränk Barbara, Korn Anita és Kováts Nóri, illetve Kocsis Máté, a Tactilis innovatív játékok projektmenedzsere.

A beszélgetés során körbejárjuk, hogy milyen projektek születhetnek menedzserszakos hallgatók együttműködéséből. A moderátor Ott Anna lesz, aki a design- és művészetmenedzsment MA szak hallgatója.

HARI

A HARI – kortárs művészeti brunch rendezvényen egy asztalhoz ültetjük a képzőművészeket, a designereket és a közönséget. Nemcsak különleges gasztronómiai élményeket, hanem kulisszatitkokat is tálalunk a művészet sokszor zárt világából. A villásreggeli fogásai a művészek ihletésével és közreműködésével készülnek, így a vendégek valóban beleharaphatnak a „fogyasztható” kultúrába. Miközben az önmagában is alkotásként felfogható menü az asztalra kerül, a közönség kötetlen hangulatban ismerheti meg a kortárs művészeket. Egy moderátor vezeti a beszélgetést úgy, hogy abba a közönség is beleszólhasson, kérdezhessen – így mire a desszertre kerül a sor, már egy baráti beszélgetés közepén érezhetik magukat a vendégek és a művészek egyaránt.

Egy igazán inspiráló, izgalmas és minden értelemben tartalmas brunch ez, amely minden érzékszervre hat, és párbeszédet generál a művészek és a közönség között.

A brunch házigazdái: Fränk Barbara, Korn Anita és Kováts Nóri. Mindhárman tavaly diplomáztak a MOME design- és művészetmenedzsment MA szakán, a HARI rendezvénysorozatot ennek keretében indították útjára 2017 májusában.

Kocsis Máté

Kocsis Máté a Kőbányai Zenei Stúdióban végzett dobosként, majd az ELTE PPK andragógia szakán szerezte meg BA diplomáját művelődésszervező szakirányon. Jelenleg a MOME design- és művészetmenedzsment MA szakának végzős hallgatója. Gyártásvezetőként és felvételvezetőként részt vett több videoklip és reklám készítésében. A Formatervezési Díjas Tactilis projektmenedzsere és a Manage [it] Yourself eseménysorozat egyik megalapítója. Máté dobos karrierje szerteágazó, mivel underground és pop zenészként (a teljesség igénye nélkül: Wellhello, Ghostchant, The Idoru) egyaránt aktív. Zenekarai között szerepel olyan, amelyet többek között Fonogram és Comet Díjjal is elismertek. Több tízezer embernek játszott az elmúlt években, számtalan turné részese volt, a koncertek és az egyetem mellett dobolást oktat, illetve a Wladis Galériában is dolgozik mint művészeti menedzser.

// / 

Időpont: 2018. március 23. péntek, 15:30 | Helyszín: MOME Zugliget Média- és Műteremház Bemutató tér, 1125 Zugligeti út 9–25.

Manage [it] Yourself EVENT | MOME design- és művészetmenedzsment szak FACEBOOK-OLDAL

Forrás: sajtóközlemény