Indusztriális elegancia – Huszár Kristóf WIRO kézitáskája


A táska olyan társunk, amely mindenhova elkísér minket, fontos hogy praktikus és stílusos legyen, reprezentálja egyéniségünket. Ezért készült el a Wiro kézitáska, ami egyszerre visel magán indusztriális jegyeket, és testesíti meg a modern minimál stílust.

Megjelenése magával ragadja a tekinteteket, nyugodtan mondhatjuk hogy olyan kézitáska, amely képes az eleganciát és a modern formanyelvet ötvözni. A fonott acélsodrony szokatlan anyagválasztás ugyan, mégis teljes harmóniában van a táska többi részével.

A tervező, Huszár Kristóf 2013-ban készítette el az első prototípust saját használatra, egyetemi tanulmányai alatt. Ezt a darabot évekig használta, és tesztelte a mindennapokban. 2016-ban a MOME formatervező szak befejezése után újra elővette a táskát, és a használatból eredő tanulságokat levonva megalkotta a táska újabb fejlesztett verzióját, amiben már helyet kapott egy szivaccsal kipárnázott laptop és tablet tartó zseb, illetve egy cipzáras zseb, benne egy karabineres kulcstartóval. Továbbá két kábelrendező fül a fülhallgató és a töltőkábel praktikus tárolása érdekében, valamint egy kis nyitott zseb és egy tolltartó.

A táska tökéletes mindennapi használatra és üzleti utakra egyaránt. Méreteinek köszönhetően teljesen kabinbarát. Kényelmesen elfér benne egy nadrág, ing, pulóver, alsóneműk, neszesszer, laptop, tablet, töltőkábelek és egyéb kiegészítők.

Az utóbbi évek hosszas kutatása, és tesztelés után Kristóf megtalálta a legjobb minőségű alapanyagokat, mint például premium minőségű olasz marhabőr, YKK-cipzár, rozsdamentes PVC bevonatos acél sodrony és az elegáns és strapabíró vászon bélésanyag. Kristóf fő irányelve, hogy alapanyagok tekintetében nincs kompromisszum, kiváló termék, csak kiváló alapanyagokból készülhet.

“Egy prémium termék attól válik azzá, hogy minden részlete minőségi és nagy gondossággal készül. Mi a tudásunk legjavát adjuk a tervezésbe és a gyártásba. Ezért nem kötünk kompromisszumokat az alapanyagok minőségének tekintetében sem. Nem kockáztatjuk, hogy bárhol is hiba kerülhessen a folyamatba. Minden részlet számít, a bőrtől a cipzár-kocsiig minden a legjobb minőséget képviseli.” – mondta a tervező.

Kristóf néhány, Magyarországon eladott darab után döntött úgy,  hogy megmutatja a világnak a terméket, ezért nemrég elindították INDIEGOGO kampányukat, aminek keretében mindenkinek lehetősége van kedvezményes áron előrendelni a Wiro Bag kézitáskát.

// /

A csapat INDIEGOGO kampánya december elejéig fut. Szálljatok be!  

Forrás: sajtóközlemény