Nemzetközi szakmai konferenciával készül a divathétre a Magyar Divat & Design Ügynökség


Idén novemberben újra megrendezi a Magyar Divat & Design Ügynökség a régió egyik meghatározó divateseményét, a Budapest Central European Fashion Weeket, amelynek egyik kiemelt side eventje a november 7-én debütáló Budapest Fashion & Tech Summit lesz. A szakmai fórumon nemzetközi szinten elismert szakemberek tartanak előadásokat a divatipart érintő olyan aktuális témákban, mint a fenntarthatóság, illetve a digitalizáció és az innovatív üzleti megoldások.


November 7-én egy nemzetközi szakmai konferencián vehetnek részt a divat iránt érdeklődők: az idén negyedjére megrendezett Budapest Central European Fashion Week keretében ugyanis idén először egynapos konferenciát is tart a Magyar Divat & Design Ügynökség Budapest Fashion & Tech Summit néven. A szakmai fórumon a divatipart érintő olyan fontos kérdésekről esik majd szó nemzetközi előadók tolmácsolásában, mint hazai márkák kitörési pontjai a nemzetközi siker felé, a fenntarthatóság, a digitalizáció és az innovatív üzleti megoldások.

Herry Holland

A november 7-én tartandó eseménynek a MOME campusa ad majd otthont, olyan nemzetközi szinten is elismert előadókat felvonultatva, akik előre mutatást adnak az iparágat leginkább érintő kérdésekben. Az érdeklődők olyan neves szakértőkkel találkozhatnak majd, mint az újságíróként végzett Henry Holland, aki több divatlapnál is dolgozott, majd 2008-ban megalapította saját márkáját, a kreatív vezetése alá tartozó House of Hollandot. Az elmúlt 10 évben olyan márkákkal kollaborált, mint a Levi Strauss & Co, az Umbro, a Primark, vagy a Magnum, de részt vesz még a konferencián Mo White, aki az általa vezetett londoni székhelyű Hyperwild-dal innovatív stratégiai tanácsadás és menedzsment szolgáltatást nyújt a piac olyan meghatározó szereplői számára, mint a Netaporter, a Farfetch, a Conde Nast vagy Chaos.

Alessandro Carnicella

Itt lesz még többek között Alessandro Carnicella is, aki nemzetközileg elismert a kreatív márkafejlesztés, marketing és kommunikáció területén, főleg a luxus, a divat, illetve a szórakoztatóiparban. Saját vállalkozása, a Brand Partners Group megalapítása előtt olyan világmárkákkal dolgozott együtt, mint a Bugatti, a Ferrari vagy a Lands’ End, az előadásán pedig konkrét esettanulmányokat mutat majd be.

Az ügynökség a Budapest Fashion & Tech Summit szervezőjeként fontosnak tartja a szakmán belüli kommunikációt és információcserét. A hagyományteremtő jelleggel megrendezésre kerülő konferencia célja, hogy Budapest felkerüljön a fenntartható divatfővárosok palettájára és iránymutató szerepet töltsön be a közép-európai régió fenntarthatóbbá tételében.

A Budapest Fashion & Tech Summit kiváló lehetőség mindazoknak, akiket érdekel a divat jövője, a technológiai újdonságok, illetve azok a környezettudatos megoldások, amelyek a jövő divatvilágát jellemzik.

// /

További információ az eseményről és jegyvásárlás: ITT!

Forrás: sajtóközlemény