A következő Manage [it] Yourself esten az ökodesign áll majd a középpontban


A MOME Design-és művészetmenedzsment szak által szervezett Manage [it] Yourself ezúttal a Loffice-szal együttműködve jelentkezik következő novemberi eseményével. Az est középpontjában ezúttal az ökodesign áll.

manageit

Különleges helyszínen, a Loffice központjában kerül megrendezésre a MOME Design-és művészetmenedzsment szak november 24-i eseménye: a belváros azon ritka ipari épületeinek egyikében, melyet sikerült eredeti állapotában helyreállítani. A Loffice célja egy „zöldház” létrehozása volt, melynek üzemeltetése a hatékonyság, környezettudatosság és energiatakarékosság jegyében történik. A munkálatok során nem csak a designelvű megvalósításra, hanem a környezettudatosságra és az újrahasznosításra is nagy hangsúlyt fektettek. Az alternatív hűtés- és fűtésrendszert a hatékonyság jegyében, tudatosan alakították ki. A „zöldház” egyik sajátossága a talajvizes hőcserélő fűtési-hűtési rendszer, amely a talajvíz hőenergiáját hasznosítja.

Industreal | Manage [it] Yourself | 2016

Industreal | Manage [it] Yourself | 2016

A Manage [it] Yourself idei második eseményén Koralevics Rita a Paper Up, Bergovecz László a Fészek Részek és Prókai Ádám az Industreal  képviseletében fognak mesélni arról,  hogy szerintük milyen megközelítési módjai vannak az ökodesignnak. Hogyan nyilvánul meg vállalkozásukban a környezettudatosság? Miért fontos, hogy egy termék ne csak esztétikus, hanem környezetbarát is legyen? Milyen lehetőségeik vannak az újrahasznosításra vagy a hulladékminimalizálásra? Beszélgetni fogunk továbbá ezúttal is az önmenedzselés előnyeiről és hátrányairól,  a saját vállalkozás tanulságairól és a piacon való érvényesülés kérdéseiről is.

Az est moderátora Korn Anita lesz, aki jelenleg másodéves design- és művészetmenedzsment mesterszakon.

// /

Helyszín: Loffice, Paulay Ede utca 55.

Időpont: 2016. november 24., csütörtök, 19:00

EVENT | MOME DESIGN- ÉS MŰVÉSZETMENEDZSMENT SZAK