Buzás Aliz a Kortárs Képzőművészek Sorozatban!


Fiatal magyar művészek közreműködésével 2017-ben elindult a limitált kiadású Kortárs Képzőművészek Sorozat, ami évente egy alkalommal jelenik meg a Bomo Art jóvoltából. 


A Bomo Art márka felvállalt célkitűzése, hogy minőségi papírárukon – határidőnaplókon és noteszeken – keresztül csempésszen örömöt a könyvek és kiadványok szerelmeseinek. Az elmúlt évek során Barabás Zsófi és Csató József képzőművészek segítségével alkották meg a naplókból, rajzkönyvből és határidőnaplókból álló sorozatot, idén Buzas Aliz illusztrátor együttműködésével kétféle kiadványt készítettek. A limitált kiadás 2019 őszétől 2020 tavaszig lesz kapható.

A kétféle beosztású (magyar névnapokkal ellátott és heti jegyzetelő) határidőnaplókon Aliz kézzel készített rajzai, a naplókon pedig draw pades grafikái jelennek meg. Az illusztrációk a tőle megszokott minőséget és hangulatot hozzák: kedvesek, frissek, frappánsak és persze szívmelengetőek. Ha többet szeretnétek megtudni munkamódszeréről és kedvenc projektjeiről, akkor olvassátok el korábbi cikkünket: Nagyvárosi séta – Betekintés Buzás Aliz portfóliójába!

// /

A kollekció darabjai a Bomo Art Budapest pesti és budai boltjaiban és a webshopjukon is kapható.

Fotó: Rácmolnár Milán