Jelentkezhettek a legújabb design SPEED mentorprogramra


Elindult a jelentkezés a harmadik design SPEED mentorprogramra. A hazai formatervezők ismét lehetőséget kapnak működésük továbbfejlesztéséhez. A programra olyan tárgy- és formatervezők jelentkezését várja a Magyar Divat és Design Ügynökség, akik legalább két lezárt üzleti évvel és két termékcsaláddal rendelkeznek, valamint kiemelt céljuk a nemzetközi piacra lépés. 


A Magyar Divat & Design Ügynökség és az olasz Istituto Europeo di Design (IDE) immáron harmadik alkalommal indítja útjára közös mentorprogramját. A design SPEED keretein belül üzleti ismeretekkel szélesíti a fejlődésében elkötelezett formatervezők tudását. A program 6 hónapos időtartama előadássorozatokat, konzultációkat, valamint egy önálló projektmunka elkészítését foglalja magában nemzetközi szakértőbázis segítségével. A képzés lehetőséget ad a nemzetközi piacokon való érvényesülésre, elsajátítva a nemzetközi trendek kommunikációs, projektvezetési, márkaépítési és kereskedelmi technikáit és gyakorlatait.

Átfogó képzés a márkák fejlesztése érdekében

A design SPEED mentorprogram képzési anyaga a stratégiaalkotás és menedzsment témakörökön túl, sales és kereskedelmi kompetenciákat fejlesztő etapokból áll. A jelentkezők közül szakmai zsűri választja ki a márkákat, akiknek egy 6 hónapos képzés, során olasz és amerikai professzorok tartanak előadásokat a design marketing és design management témakörökben. A képzés lezáró szakaszában az IED által delegált szakértő által kiválasztott márkák sokéves elméleti és gyakorlati tapasztalattal rendelkező külföldi szakemberektől kapnak támogatást cégük és brandjük fejlesztésére vonatkozóan.

A pályázati leírás és a jelentkezés részletei a következő linken találhatóak: ITT

Pályázati melléklet: ITT

A pályázat beérkezésének határideje: 2021.04.08. (csütörtök éjfél)

// /

Forrás: sajtóközlemény